Om os

Vi finder den rigtige løsning til dig

Vi ønsker at sikre vores kunder høj service og enkelthed
Vi vil gerne gøre det så overskueligt og nemt som muligt for dig. Sådan har præmissen været, siden Niels Thorborg startede firmaet VaskRent i 1985, og som i 1992 blev til L’EASY.

I dag er produktsortimentet bredt, og vi hjælper hver dag danskere med en løsning, der er fleksibel og passer til netop dem. Vores mål er nemlig, at du får det, du drømmer om. Vi bestræber os på hele tiden at udvikle og tilbyde relevante produkter og services, som møder dig der, hvor du er i livet.

Vi hjælper dig alle ugens syv dage
Vi sætter en ære i at rådgive og lytte til vores kunder, da god kundeservice er altafgørende for os. Derfor tager vi også straks kontakt, hvis du er mindre tilfreds. På den måde får vi løst eventuelle problemer eller misforståelser med det samme.

Vi stræber nemlig efter, at vores omfattende kundeservice skal give en tryghed. Vi tager os god tid til ordentlig service – og til at finde den helt rigtige løsning til dig. Derfor kan du få fat i os alle ugens syv dage, så du altid kan få hjælp og svar på dine spørgsmål.

Vores historie

Midt i firserne var der kun to virksomheder i Danmark, der via et net af butikker udlejede TV og video direkte til den danske forbruger. Netop på det tidspunkt gik en ung mand rundt og tænkte meget over deres udlejningskoncept. Hvorfor udlejede de kun TV og video? Og hvorfor havde de butikker rundt i landet, når disse sikkert var dyre i drift?

Den unge mand var den dengang kun 21-årige Niels Thorborg, der var i gang med studiet i afsætningsøkonomi i Odense, og i flere år forinden havde stået bag disken og fået erfaring med hårde hvidevarer på forældrenes købmandsgård på Vestsjælland. Med denne baggrund og disse tanker fik Niels en god idé.

Læs mere