88 88 88 88 - Vi sidder klar til at hjælpe

Billig ferie med børn – De bedste børnevenlige ferieidéer i 2022

 

Står du – lige som alle andre børnefamilier – og prøver at finde ud af, hvordan jeres familie kan få mest muligt ud af den kommende ferie, uden at det skal gå alt for hårdt ud over pengepungen? Der er mange måder, hvorpå I kan holde en billig ferie med børn i Danmark. De fleste børn finder glæde i de små ting, og derfor kan en dagsudflugt med en eftermiddagsis få ethvert barnehjerte til at galopere, men hvis du leder efter nye idéer til, hvordan I kan holde en billig ferie med børn, så har vi samlet de bedste – og billigste – børnevenlige ferieidéer til jer her.

 

I denne artikel vil du finde svar på typiske spørgsmål som:
- Hvor kan vi holde ferie i Danmark med børn?
- Hvordan holder vi en billig ferie med børn?
- Hvordan holder vi en anderledes ferie med børn?
- Skal vi have en pakkeliste til sommerferien med børn?

 

Lån til ferie


Selvom der er mange muligheder for at holde en billig ferie med børn i Danmark, så kommer vi ikke udenom, at der er langt flere muligheder, hvis man har budget til at holde nogle af feriedagene hos de forskellige forlystelsesparker, der er rundt i Danmark, eller på anden vis besøge nogle af de større seværdigheder såsom legelande, zoologiske haver eller ferieparker.

Hvis budgettet ikke rækker, kan du nemt og billigt låne til ferieoplevelserne hos L’EASY. Du bestemmer helt selv tilbagebetalingsperioden og kan selv skræddersy lånet, så du kun låner lige præcis dét, I står og mangler – om det så er til nogle hyggelige uger i sommerhus eller til flere dage i en forlystelsespark med overnatning.

 

Vi har hos L’EASY lavet en beregner, der viser, hvor meget du skal tilbagebetale om måneden alt efter lånt beløb og tilbagebetalingsperiode. Hvis du for eksempel låner 10.000 kr. i 120 måneder, vil det koste dig ca. 167 kr. om måneden.

 

Eks.: 24.000 kr. over 82 mdr. Variabel debitorrente: 16,90%-19,56%. ÅOP: 20,18%-22,94%. Mdl. ydelse: 518-551 kr. Samlet tilbagebetaling: 42.442-45.220 kr. Samlede kreditomk.: 18.442-21.220 kr. Etableringsomkostninger samt betalingsgebyrer er medtaget i alle beregninger. Baseret på betaling via HomeBanking. Fortrydelsesret 14 dage.

 

Du kan selv prøve vores låneberegner og ansøge om et lån her.

 

Hvor kan I holde ferie i Danmark med børn?


Der er mange forskellige muligheder for at holde en billig ferie med børn i Danmark, og for at give jer det bedste overblik har vi inddelt de forskellige aktiviteter og muligheder efter lokationer i Danmark. På den måde kan I som familie hurtigt danne jer et overblik over alle de muligheder, der er i nærheden af jer.

 

Gratis ferie med børn i København


Hovedstadsområdet er rig på muligheder, men det kan også hurtigt blive dyrt at holde ferien i København – medmindre I kender til alle de billige eller gratis ferieaktiviteter, der findes.

 

Amalienborg og Den Lille Havfrue
På ca. 20 min. kan I gå en hyggelig spadsertur fra Amalienborg til Den Lille Havfrue via havnestrækningen på Langelinie, og hvis I er ude omkring middagstid, kan I måske nå forbi Amalienborg kl. 12, hvor Den Kongelige Livgarten har vagtskifte til stor fascination for store og små.

 

Bakken og Dyrehaven
I kan med fordel tage på dagstur ud til Bakken i ferien, hvor I kan prøve alle de fede forlystelser, købe god mad og evt. gå en tur ind i Dyrehaven, der ligger på den anden side. Her vil I kunne se alle de fine hjorte gå frit rundt, hvis I er heldige, og nyde den smukke natur.

 

Remiseparkens bondegårdslegeplads
Hvis børnene er særligt glade for dyr, vil det helt sikkert være et kæmpe stort hit at tage dem med ud forbi Remiseparkens bondegårdslegeplads. Her kan børnene klappe gederne og komme helt tæt på ponyer og grise. Derudover kan I bruge et par timer på den store naturlegeplads, hvor der er svævebane og meget andet sjov.

 

Børnebiffen og Kongens Have
Hos Cinemateket kan I se kortfilm helt gratis alle hverdage med konceptet: Børnebiffen. De får nye kortfilm til de mindste hver måned, og når I er færdige med at se kortfilm, kan I tage et smut i Kongens Have, der ligger lige rundt om hjørnet, hvor der både er en legeplads og udsyn til Rosenborg Slot og soldaterne.

 

Billig ferie med børn på Sjælland


Mangler I inspiration til, hvad I kan lave som familie i ferien på Sjælland, og er I ude efter de billigste aktiviteter og seværdigheder? Så får I her vores forslag til, hvad I kan lave:

 

Møns Klint og Stevns Klint
Hvis I værdsætter smuk natur og frisk luft, så er Møns Klint eller Stevns Klint helt sikkert et besøg værd. Besøger I Møns Klint, kan I gå på jagt efter fossiler fra blæksprutter, muslinger, søpinsvin, alger og mange andre dyr, der levede omkring Møns Klint for 70 millioner år siden. Ved Stevns Klint kan I blandt andet komme ind og se Højerup Gamle Kirke, og så finder I også en legeplads nær parkeringspladsen.

 

Marielyst Strand
Hvis I tager et smut til Falster i ferien, finder I et af Danmarks mest populære ferieområder: Marielyst. Her finder I Marielyst Strand, der er en 10 kilometer lang sandstrand med de bedste muligheder for hygge, afslapning og aktiviteter for børnefamilien. Den børnevenlige strand har både lavvande og stille vand, så I kan roligt lade børnene lege langst vandkanten, mens I soler jer og slapper af.

 

Naturlegepladsen Eghjorten ved Hillerød
I Hillerød finder i Naturlegepladsen Eghjorten, hvor der er en masse forskellige aktiviteter for hele familien i ferien. I kan bland andet prøve disc golf, der består af 18 kurve fordelt rundt i skovområdet, og som har 3 sværhedsgrader, så hele familien kan være med. I finder også Oppermann Mysteriet, der er et sjovt mobilspil, der varer ca. 30 – 45 minutter, som går ud på at løse et mysterium og redde videnskaben.

 

”Klap en fisk” på Hundested havn
Hver morgen i højsæsonen fyldes bassinerne på Hundested havn med forskellige fiskearter og krabber fra Kattegat og Isefjorden, så man kan komme helt tæt på dyrelivet i havet. Det er en utrolig hyggelig aktivitet for både børn og voksne i ferien, og der kan snildt gå flere timer med at kigge på og røre ved de mange forskellige fisk og krabber, bassinerne bliver fyldt med.


Billig ferie med børn på Fyn


Holder I ferie på Fyn, vil der være en lang række sjove, gratis eller billige oplevelser for børnefamilien. Vi har samlet en håndfuld, du kan læse mere om herunder:

 

Legeruten langs Odense Å
Hvis I er på udkig efter flere dages underholdning og aktivitet til børnene, skal i følge legeruten langs Odense Å, hvor I finder 13 legepladser og aktivitetspladser målrettet børn i forksellige aldergrupper. Legemulighederne er i naturskønne omgivelser, så I kan slippe børnene fri til flere timers sjov og leg.

 

Naturlegepladsen Troldeland
De fleste børn vil elske at tilbringe tid på en legeplads – og hvad er bedre end at tage dem med forbi Danmarks største naturlegeplads, der ligger på Gåsebjergsand i Svanninge Bakker? Naturlegepladsen er inddelt i forskellige legezoner, så der vil både være aktiviteter for de store og små børn.

 

Christiansminde minigolf og strand
I Christiansminde finder I en af de bedste strande på Fyn, hvor der også ligger et ishus, hvor I kan købe mad og drikke. Derudover kan I også hurtigt komme ud til Christiansminde Minigolf, der består af et stort minigolfanlæg med 18 huller, så familien kan dyste mod hinanden i minigolf.


Bingo i det fri med familien
En sjov aktivitet for hele familien er at printe bingoplader ud og tage dem med ud i det fri. VisitNordfyn tilbyder syv forskellige bingoplader, som I gratis kan downloade og printe, så I kan gå på jagt efter alt fra fjer, blåmuslinger, kirketårne og lygtepæle. Bingopladerne er inddelt i naturbingo, bybingo og havnebingo.

 

Gratis ferie med børn i Jylland


Du kan sagtens finde en masse sjove og billige aktiviteter for hele familien i det jyske, og hvis du er på udkig efter idéer til ferien med familien, så kan du med fordel læse videre her:

 

Den tilsandede kirke og Grenen i Skagen
Går ferien til Skagen, kan I med fordel tage familien med på udflugt til den tilsandede kirke og så videre ud til Grenen. Kirken blev bygget i slutningen af 1300-tallet og hed oprindeligt Sankt Laurentii Kirke. Sandet skyldes sandflugten, der med vestvinden trækker store dyner af sand ind over kirken. Grenen er kendt som Danmarks nordligste punkt og fungerer som badestrand om sommeren. Husk et besøg helt ud på spidsen, hvor I kan stå med et ben i de to have, der mødes her: Kattegat og Skagerak.

 

Dyrehaver med gratis adgang i Jylland

Der findes flere forskellige dyrehaver i Jylland, som I med fordel kan besøge, hvis I godt kan lide at være ude i det fri og gerne vil se de mange dyr, der går frit rundt i den smukke natur. I finder blandt andet dyrehaver med fri adgang i Hadsund, Randers, Aarhus, Skanderborg, Vejle, Esbjerg og Haderslev.

 

Madsbyparken eller Legeparken
Ønsker I at finde et sted, hvor I kan bruge flere timer med hele familien i ferien, så skal I besøge Madsbyparken i Fredericia eller Legeparken i Kolding. Her kan børnene slå sig løs på sandlegepladser, prøve tarzanbaner, tage en tur på mooncarbanerne, besøge dyrene eller tage en dyst i minigolf. Der er huse, hvor man kan sætte sig ind og spise sin madpakke, og hvis man f.eks. har pølser med hjemmefra, kan man leje en el-grill. Derudover er der også mulighed for at købe mad og drikke i parkerne.

 

Karlby & Sangstrup Klinter
På spidsen af Djursland lidt nord for Grenå finder I Karlby og Sangstrup Klinter, der består af 5 km lange klinter, der er op til 17 meter høje. De er lavet af kalk og flintesten, og hvis I er heldige, kan I spotte forsiler eller kanonkugler fra 1800-tallet i klinterne. Det er en utrolig smuk oplevelse for både voksne og børn at gå langs vandet og se klinterne, og hvis vejret er til det, kan I tage en dukkert på stranden.

 

Troldejagt i Nordjylland
I de nordjyske skove kan I gå på jagt efter de to kæmpetrolde Ask fra Ashøj og Pil Tusind Tunge. Det er to imponerende troldeskulpturer, som med garanti vil være fascinerende for store som små at komme ud at se. Det er trækunstneren Thomas Dambo, der står bag troldende, og de er placeret et hemmeligt sted i nærheden af Hurup i Thy og på den lille ø Egholm.

 

Pakkeliste til ferie med børn


Når I har besluttet, hvor turen skal gå hen med børnene i ferien, skal I sørge for, at I husker alle de nødvendige ting til udflugten. Her hjælper det virkelig at have en pakkeliste til ferien med børn. Det ville jo være irriterende at komme ud af døren uden de vigtigste ting, så I ikke skal venden snuden hjemad igen for at hente det, I har glemt, eller pludselig får ekstraudgifter fordi I skal handle på vejen.

 

Vi hjælper dig med at huske alle de vigtige ting med huskelisten til ferien med børn herunder:


- Mad, drikke og nok med snacks
- Solbriller og hat
- Solcreme og andre cremer
- Myggespray
- Telefoner, iPads, opladere og evt. powerbank
- Underholdning og legetøj til transportturen
- Vådservietter og håndsprit
- Lommeletter, køkkenrulle og/eller toiletpapir
- Puslegrej og pusletaske
- Tøj til dagens vejr
- Ekstratøj og overtøj
- Paraply og regntøj
- Evt. billetter og adgangskort
- Strandtæppe

 

Vil du gerne låne til ferie?


Hvis budgettet ikke rækker til at holde sommerferie, kan du nemt og billigt låne til ferieoplevelserne hos L’EASY. Du bestemmer helt selv tilbagebetalingsperioden og kan selv skræddersy lånet, så du kun låner lige præcis dét, I står og mangler – om det så er til nogle hyggelige uger i sommerhus eller til flere dage i en forlystelsespark med overnatning.

 

Vi har hos L’EASY lavet en beregner, der viser, hvor meget du skal tilbagebetale om måneden alt efter lånt beløb og tilbagebetalingsperiode. Hvis du for eksempel låner 10.000 kr. i 120 måneder, vil det koste dig ca. 167 kr. om måneden.

 

Eks.: 24.000 kr. over 82 mdr. Variabel debitorrente: 16,90%-19,56%. ÅOP: 20,18%-22,94%. Mdl. ydelse: 518-551 kr. Samlet tilbagebetaling: 42.442-45.220 kr. Samlede kreditomk.: 18.442-21.220 kr. Etableringsomkostninger samt betalingsgebyrer er medtaget i alle beregninger. Baseret på betaling via HomeBanking. Fortrydelsesret 14 dage.

 

Du kan selv prøve vores låneberegner og ansøge om et lån her.

Velkommen til kundeservice

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du finde svar på de mest almindelige spørgsmål. Klik på den kategori, dit spørgsmål handler om.

Vi har åbent døgnet rundt

Det er helt enkelt at bestille hos L'EASY – bare ring til os på telefon 88 88 88 88 eller bestil direkte i webshoppen. 

Vores telefoner er åbne alle ugens 7 dage fra kl. 8 - 18 i hverdagene og 10 - 18 i weekender. Efter kl. 18 kan du lægge en besked, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vores webshop er åben døgnet rundt – så her kan du bestille, præcis når det passer dig!

Bestil på telefonen

Når du ringer 88 88 88 88, kan du vælge, hvilken afdeling du vil i kontakt med. Tryk 1, hvis du vil tale med en salgskonsulent.

Salgskonsulenten hjælper med at finde det produkt, der passer bedst til dig. Du kan bestille med det samme, og I aftaler også, hvornår Peter skal levere og installere dine varer.

Bestil i webshoppen

I vores webshop kan du stille og roligt finde de produkter, du søger. Bestil ved at trykke ”Læg i indkøbskurv” og følg vejledningen. Det er helt enkelt – og du kan hele tiden se, hvor langt du er i bestillingsprocessen.

Du har ikke købt noget, før du trykker ”Godkend” på sidste side i bestillingsprocessen. Du kan også altid slette de varer, du har lagt i din indkøbskurv.

Vi ekspederer som udgangspunkt din bestilling samme dag, vi modtager den. Når du bestiller i webshoppen, kontakter vi dig efterfølgende for at aftale, hvornår Peter skal levere og installere dine varer.

Vi leverer selvfølgelig hurtigst muligt, og sammen finder vi det tidspunkt, der passer dig bedst.

Vi leverer til alle brofaste områder i Danmark.

Luk

Hvornår passer det dig?

Uanset hvordan du bestiller og betaler - så aftaler vi et tidspunkt, hvor Peter leverer og installerer dine varer. Vi leverer hurtigst muligt, og sammen med dig finder vi den tid, der passer bedst.

Du betaler et leverings- og installationsgebyr på kr. 195-1495. Hvis du køber flere produkter ad gangen, betaler du naturligvis kun ét gebyr - det dyreste - og sparer de øvrige.

Vi leverer til alle brofaste områder i Danmark.

Vi leverer direkte hjem til dig

Du slipper for at tænke på hjemtransport – vi leverer direkte hjem til dig. 

Når Peter kommer, kører han varerne ind, pakker dem ud og installerer dem til bestående lovlige installationer. Peter tager emballagen med retur – og hvis du ønsker det, tager han også dit gamle produkt med, så du sparer en tur på genbrugsstationen.

Du skal selv være hjemme, når Peter kommer – og hvis du har valgt at købe med finansiering, vil vi bede dig om at have følgende klar:
- Foto ID (kørekort, pas e. lign.)
- Sygesikringsbevis

Du kan også selv afhente dit køb

Du kan spare gebyret til levering og installering, hvis du selv henter dit køb på et af vores tre lagre i Odense, Brøndby eller Hobro.

Hvis du selv vil hente dit køb, skal du bestille på telefon 88 88 88 88 og aftale med salgskonsulenten, hvor og hvornår du helst vil hente.

Lageradresser:


Rødovre
Krondalsvej 7
2610 Rødovre


Hobro
Tåsingevej 12B
9500 Hobro

 

Fredericia
Krogsagervej 50
7000 Fredericia

Luk

Betalingsformer

Hos L'EASY bestemmer du selv, hvordan du vil betale. Du kan vælge mellem:
- Kontant betaling, hvor du betaler hele beløbet på én gang.
- Finansiering, hvor du deler betalingen over en længere periode.
- Leje, hvor du kan returnere produktet, når du ikke længere har brug for det. Går produktet i stykker i lejeperioden, reparerer eller ombytter vi produktet uden merpris.

Kontant betaling

Du kan vælge at betale kontant – altså hele beløbet på én gang.
Vores kontantpriser er opgivet ekskl. levering og installation, men du betaler også et leverings- og installationsgebyr på kr. 195-1495. Hvis du køber flere produkter ad gangen, betaler du naturligvis kun ét gebyr - det dyreste - og sparer de øvrige.

Leje fra 6 mdr.

Du kan også leje produkter hos L'EASY, og hos os er den korteste lejeperiode kun 6 måneder. Det er dog ikke alle typer produkter, vi lejer ud. Se, om der er opgivet en lejepris på det produkt, du ønsker at leje, eller ring til os på 88 88 88 88 og hør nærmere. Lejepriser er inkl. levering og installation. Der kommer et oprettelsesgebyr oveni.

Luk

Fortrydelsesret

Hvis du skifter mening eller fortryder dit køb, har du altid 14 dages fortrydelsesret fra leveringstidspunktet. Du skal bare kontakte os, så afhenter vi produktet. Vi kræver blot, at produktet returneres i samme stand, som det blev leveret.

Hvis tilbehøret til lyd- eller billedoptagelser er taget i brug, kan det dog IKKE returneres. Der skal derfor betales et beløb, som dækker værdien af tilbehøret. Beløbet kan du få oplyst på telefon 88 88 88 88.

På mobiltelefoner og mobilabonnementer vil der i nogle tilfælde være andre regler i forbindelse med fortrydelsesret. Se betingelser i forbindelse med dit mobilabonnement eller mobiltelefon.

Spørgsmål til brugen af dit produkt?

Hvis du har spørgsmål til, hvordan du bruger dit produkt, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan også ringe direkte til vores leverandørers telefonsupport, hvor der sidder produktuddannede medarbejdere klar til at hjælpe dig.

Bemærk – du kan ikke fejlmelde dit produkt hos leverandørerne, men du kan få hjælp til brugen af produktet.

Du kan finde en liste over leverandørernes telefonsupport her.

Problemer med dit produkt?

Hvis du oplever fejl eller problemer med dit produkt, vil vi meget gerne hjælpe dig. Men bemærk - måske kan du spare både tid og penge ved at undersøge sagen først. Du kan f.eks. undersøge, om problemet er beskrevet i vores "Spørgsmål og svar" (link?) og prøve at løse problemet ved hjælp af vejledningen.
Hvis du ikke selv kan løse problemet, skal du selvfølgelig ringe og fejlmelde dit produkt hos os på telefon 88 88 88 88.

Det vil være en stor hjælp for vores servicemedarbejdere, hvis du ved: Hvad får fejlen til at opstå? (Bestemte tastetryk, programmer m.m.  Er fejlen konstant eller periodisk?

Vores serviceafdelings åbningstider:

Mandag - torsdag: 8 - 16
Fredag:  8 - 15

Luk

88 88 88 88

Skal vi ringe til dig? Bare skriv dine oplysninger her og angiv, hvornår det passer dig bedst.

kundeservice