88 88 88 88 - Vi sidder klar til at hjælpe

Oplevelser i København – Guide med de 22 bedste oplevelser i 2022


København er oplevelsernes by. Der er et hav af oplevelser i København, som du kan dykke ned i, og der er altid noget for enhver smag. København har oplevelser til dig, der godt kan lide at gå lange vandreture i de smukke naturlandskaber, som grænser sig op af byen, men der er også en masse aktiviteter til dig, der bedre kan lide det pulserende byliv.

 

Vi har samlet 22 forskellige oplevelser, du kan kaste dig over i den kommende weekend eller i din næste ferie, hvis turen går til landets hovedstad – og vi har selvfølgelig sørget for at samle en god håndfuld idéer til oplevelser for 2.

 

Oplevelser København


Der er bestemte områder i København, der er helt ikoniske, og som alle turister bør besøge.

 

Bor du allerede i København, vil mange af disse områder måske være en del af din hverdag og dermed ikke nødvendigvis være noget, du føler, du behøver sætte tid af til at besøge.

 

Men hvis du er på besøg i København, vil der være steder, du helt sikkert skal tage et smut forbi, og vi har samlet nogle af dem her:

 

Christiania
Skal du besøge København, og er du på udkig efter en anderledes oplevelse, så skal du besøge Fristaden Christiania, der kan føles som en lille by i byen.

 

Når du træder ind ad porten til Christiania, føles det nemlig som om, du træder ud af den pulserende storby.

 

Christiania er Københavns fjerdestørste turistattraktion, og det er helt bestemt ikke et område, du vil glå glip af, når du besøger hovedstaden.

 

Københavns Kirkegårde
Københavns Kommune driver fem kirkegårde, som mange københavnere besøger kirkegårdene jævnligt, når de skal gå ture eller have et pusterum fra hverdagen.

 

Assistens Kirkegård, Bispebjerg Kirkegård, Brønshøj Kirkegård, Sundby Kirkegård og Vestre Kirkegårde er alle kirkegårde, der ligger i København, som man kan besøge, hvis man leder efter idyl og smukke omgivelser.

H.C. Andersen og Søren Kierkegaard er – sammen med mange andre kendte danskere – begge begravet på Assistens Kirkegård, der ligger på Nørrebro.

 

Søerne
Hvis vi taler om ikoniske områder i København, kommer vi ikke udenom Søerne. Sankt Jørgens Sø, Peblinge Sø og Sortedams Sø udgør tilsammen Søerne, der ligger centralt i København og helt sikkert er et besøg værd, hvis du ønsker at opleve København som turist.

 

Botanisk Have
Midt i København finder du Botanisk Have, der er et fantastisk naturområde, som rummer Danmarks største samling af levende planter.

Botanisk Have er særligt kendt for sit smukke haveanlæg, der fungerer som grønt åndehul for mange københavnere, og som tiltrækker mange turister fra nær og fjern.

 

Marmorkirken
En af de smukkeste bygninger i København er uden tvivl Frederiks Kirke, der i folkemunde er bedre kendt som Marmorkirken.

 

Med sin karakteristiske, irrede grønne kobberkuppel og centrale placering i København, tiltrækker den mange turister, og det er ikke kun facaden, du har mulighed for at se.

 

Man kan også komme indenfor og se den smukke kirke, da den løbende holder åbent for besøgende.

 

Amalienborg
Et stenkast fra Marmorkirken finder du Amalienborg, der er endnu en ikonisk seværdighed i København, som du bør opleve, når du besøger hovedstaden.

Som bekendt huser Amalienborg-palæerne både Dronning Margrethe og Kronprins Frederik og Kronprinsesse Mary, og tredje palæ bruges til repræsentative formål såsom bl.a. Dronningens Nytårskure.

 

Gå en tur fra Marmorkirken og mod Amalienborg, og se den smukke arkitektur og det smukke udsyn til Operaen på den anden side af vandet.

 

Frederiksberg Have

I det ellers så travle Frederiksbergområde finder du et stort, skønt naturområde. Her har du rig mulighed for at tage et hvil på den store plæne eller en af de mange bænke, der er placeret rundt i haven.

 

Du kan også finde et område med direkte udsyn til elefanterne i Zoologisk Have samme sted, hvilket er en helt fantastisk og kontraktfyldt oplevelse til storbyen.

 

I forlængelse af Frederiksberg Have ligger Søndermarken, der ligesom Frederiksberg Have er et idylisk naturområde i den ellers travle storby. Her finder du også Cisternerne, der er et tidligere vandreservoir, hvor du løbende kan opleve nye kunstudstillinger.

 

Kongens Have
Rosenborg Slotshave, der nok er bedst kendt som Kongens Have, er den mest besøgte have i København.

 

Kongens Have ligger i hjertet af København og er særligt om sommeren et område, mange københavnere og turister søger hen med et tæppe for at nyde noget koldt at drikke.

 

Med sin gode, centrale placering vil det være et oplagt sted at søge hen, hvis du besøger København.

 

Havnebade
Oplev den fantastiske stemning om sommeren, når alle københavnerne søger mod vandet for at køle ned og dyppe tæerne i de forskellige havnebade, der ligger placeret rundt i byen.

 

Her vil du opleve voksne, unge og børn iført badetøj på badehåndklæder rundt på grænplænerne eller langs havnekanten på bl.a. Islands Brygge, Fisketorvet, Sluseholmen, Refshaleøen og Nordhavnen.

 

Hvis du elsker suset i maven, når man hopper ud i vandet, og ikke har noget imod at ungå sand mellem tæerne, så skal du hoppe i badetøjet og besøge en af de mange havnebade sammen med resten af København i sommermånederne.

 

Nyhavn
En vaskeægte turistmagnet er nok det, man kan kalde Nyhavn i København. Området ligger i forlængelse af Kongens Nytorv og er præget af gamle, historiske bygninger i forskellige farver med både placeret langs havnekanten.

 

Området har en helt særlig og hyggelig atmosfære, og med mange restauranter placeret langs havnen kan du slå dig ned efter en lang og begivenhedsrig dag i København og nyde både maden og udsigten.

 

Refshaleøen
I sommerhalvåret bør du tage et smut forbi Refshaleøen og spise frokost eller aftensmad fra en af de mange madboder, du finder rundt ved havnen. Refshaleøen er et gammel industriområde, der engang husede et af verdens største skibsværfter, B&W.

 

I dag fungerer området som samlingspunkt for københavnerne, da bydelen både byder på et kunstcenter, Copenhagen Contemporary og Reffen, der er et street food-marked og urbant område for startups, innovation og kreativitet.


Gratis oplevelser i København


Hvis budgettet ikke rækker til de helt store, dyre oplevelser i de københavnske gader, så bare rolig. Der findes nemlig rigtig mange oplevelser og seværdigheder, du kan benytte dig af helt gratis.

 

Museer
Der er flere museer i København, der har helt eller delvist gratis entre. Davids Samling er et af de museer, du kan besøge helt gratis fra tirsdag til søndag.

Flere andre københavnske museer har gratis adgang i et bestemt tidsrumt i løbet af ugen. Glyptoteket er et af de museer, der har gratis entré for alle hver tirsdag.

 

Kunsthal Charlottenborg, Nikolaj Kunsthal, Københavns Museum og Thorvaldsens Museum har alle gratis entré i forskellige tidsrum hver onsdag.

Derudover har kunsthallen Møstings Hus, som du finder ved Frederiksberg Have, gratis entré for alle og skiftende udstillinger med relevant og aktuel samtidskunt.

 

Tårnet på Christiansborg Slot
Vil du opleve København fra skyerne, så skal du forbi tårnet på Christiansborg Slot, som du kan besøge helt gratis fra tirsdag til søndag.

Her får du en helt fantastisk udsigt over hele byen, og hvis du besøger tårnet på en dag, hvor der er skyfrit, vil du kunne se fra den ene ende af byen til den anden.


Oplevelser for 2 i København


Er I flere, der er taget til København sammen og leder efter spændende oplevelser? Eller er du taget på kærestetur til København med din bedre halvdel og leder efter romantiske og hyggelige oplevelser, I kan dele sammen? Her får du vores bud på oplevelser, I ikke går galt i byen med.


Sjove oplevelser


Er I på udkig efter de oplevelser, der får pulsen op eller som sætter konkurrencegenet i gang i jer, så er disse oplevelser nogle, I bør overveje på jeres næste tur til København.

 

Superkilen
Hop i løbeskoene og tag en spil basket på banen på Superkilen, eller se om du kan slå dine venner i et spil skak. Superkilen er Nørrebros byrum, som ligger i Mimersgadekvarteret.

 

Parken er opdelt i tre områder: Den Røde Plads, Det Sorte Marked og Den Grønne Have, og det er et område i København, der rummer springvand, bænke og gode muligheder for at slå sig ned med en picnic og nyde en frokost i solen.


Havne- og kanalrunfart
En af de bedste måder at se København på er med en guidet kanalrundfart rundt i havnen og de tilstødende kanaler. Se København på en helt ny måde med vind i håret og til lyden af bølgeskvulp.

Guiden på turen vil derudover fortælle jer en masse spændende historier og viden om byen, som gør turen til en ikke blot smuk, men også vidensrig og spændende oplevelse.

 

CopenHill / Amager Skibakke
Er I typerne, der godt kan lide adrenalin og fuld fart? Så skal I tage ud og besøge CopenHill / Amager Skibakke. Her finder I nemlig Københavns spæktakulære skibakke på toppen af det nye forbrændingsanlæg på Amager.

Hop på skiene eller snowboardet ned af taget på forbrændingsanlægget, og tag eventuelt klatrevæggen op til toppen igen, hvis du er rigtig sej.

 

Skøjtebaner
Placeret rundt i København finder du i løbet af vintermånederne flere kunstige skøjtebaner, som du kan benytte.

 

Broens Skøjtebane, skøjtebanen i Enghaveparken og skøjtebanen på Frederiksberg Runddel er nogle af dem, du kan besøge i vinterhalvåret.

Der er mulighed for at leje skøjter, men du kan også selv medbringe dine egne, hvis du har nogen liggende – ligesom du også kan varme dig på en kop varm kakao eller gløgg, du blandt andet kan købe ved boderne omrking skøjtebanerne.

 

Oplevelser for par


Når du besøger København med din bedre halvdel, kæreste eller leder efter gode date-steder, så er spaoaserne rundt i byen altid et hit. Spa- og wellness er en af de oplevelser for par, der både er afslappende og romantiske.

 

Amazing Space
Under Hotel d’Angleterre finder du Amazing Space, der er et holistisk univers. Her er I garanteret en sanseoplevelse ud over det sævanlige, og med adgang til den eneste indendørs pool i indre København er Amazing Space helt sikkert et besøg værd, hvis I leder efter oplevelser for par.

 

Nimb Wellness
Der er rig mulighed for at blive forkælet, hvis i besøger det 5-stjernede luksushotel Nimb, med deres 300 m2 store wellness-afdeling. Her har I mulighed for at booke forskellige skønheds- og velværebehandlinger af dygtige behandlere.

 

Aire Ancient Baths
I Carlberg Byen finder I AIRE Ancient Baths, der med deres stemningsfulde omgivelser tilbyder en perlerække af spaoplevelser for par. Her kan I både nyde en dejlig, afslappende massage eller blot bruge tid i deres spaområde, der inkluderer syv forskellige spafaciliteter.

 

Axel Guldsmeden Hotel
På Vesterbro kan I nyde det klassiske, men urbane spa i smukke baliensisk inspirerede omgivelser under jorden hos hotel Axel Gulsmeden. Her finder I både sauna, koldt badekar, jacuzzi, dampbad og et smukt afslapningsområde.

 

Ni’Mat Spa
Et stenkast fra Søerne finder i Ni’Mat Spa, hvor I kan kombinere en dejlig spabehandling eller massage med afslapning i deres spafaciliteter, der blandt andet både byder på dampbad og jacuzzi. Her vil I opleve en dejlig, afslappende stemning, forskellige dufte og rolig musik.


Lån til oplevelser


Selvom der er mange muligheder for at opleve en masse forskellige, billige ting i København, så kommer vi ikke udenom, at der er langt flere muligheder for at få mindeværdige oplevelser, hvis der er luft i økonomien.

 

Rækker budgettet ikke til de store oplevelser og aktiviteter, så kan du låne hos L’EASY. Du bestemmer helt selv tilbagebetalingsperioden og kan selv skræddersy lånet, så du kun låner lige præcis det, du står og mangler.

 

Vi har hos L’EASY lavet en beregner, der viser, hvor meget du skal tilbagebetale om måneden alt efter lånt beløb og tilbagebetalingsperiode. Hvis du for eksempel låner 10.000 kr. i 120 måneder, vil det koste dig ca. 167 kr. om måneden at tilbage lånebeløbet tilbage.

 

Du kan selv prøve vores låneberegner og ansøge om et lån her.

Velkommen til kundeservice

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du finde svar på de mest almindelige spørgsmål. Klik på den kategori, dit spørgsmål handler om.

Vi har åbent døgnet rundt

Det er helt enkelt at bestille hos L'EASY – bare ring til os på telefon 88 88 88 88 eller bestil direkte i webshoppen. 

Vores telefoner er åbne alle ugens 7 dage fra kl. 8 - 18 i hverdagene og 10 - 18 i weekender. Efter kl. 18 kan du lægge en besked, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vores webshop er åben døgnet rundt – så her kan du bestille, præcis når det passer dig!

Bestil på telefonen

Når du ringer 88 88 88 88, kan du vælge, hvilken afdeling du vil i kontakt med. Tryk 1, hvis du vil tale med en salgskonsulent.

Salgskonsulenten hjælper med at finde det produkt, der passer bedst til dig. Du kan bestille med det samme, og I aftaler også, hvornår Peter skal levere og installere dine varer.

Bestil i webshoppen

I vores webshop kan du stille og roligt finde de produkter, du søger. Bestil ved at trykke ”Læg i indkøbskurv” og følg vejledningen. Det er helt enkelt – og du kan hele tiden se, hvor langt du er i bestillingsprocessen.

Du har ikke købt noget, før du trykker ”Godkend” på sidste side i bestillingsprocessen. Du kan også altid slette de varer, du har lagt i din indkøbskurv.

Vi ekspederer som udgangspunkt din bestilling samme dag, vi modtager den. Når du bestiller i webshoppen, kontakter vi dig efterfølgende for at aftale, hvornår Peter skal levere og installere dine varer.

Vi leverer selvfølgelig hurtigst muligt, og sammen finder vi det tidspunkt, der passer dig bedst.

Vi leverer til alle brofaste områder i Danmark.

Luk

Hvornår passer det dig?

Uanset hvordan du bestiller og betaler - så aftaler vi et tidspunkt, hvor Peter leverer og installerer dine varer. Vi leverer hurtigst muligt, og sammen med dig finder vi den tid, der passer bedst.

Du betaler et leverings- og installationsgebyr på kr. 195-1495. Hvis du køber flere produkter ad gangen, betaler du naturligvis kun ét gebyr - det dyreste - og sparer de øvrige.

Vi leverer til alle brofaste områder i Danmark.

Vi leverer direkte hjem til dig

Du slipper for at tænke på hjemtransport – vi leverer direkte hjem til dig. 

Når Peter kommer, kører han varerne ind, pakker dem ud og installerer dem til bestående lovlige installationer. Peter tager emballagen med retur – og hvis du ønsker det, tager han også dit gamle produkt med, så du sparer en tur på genbrugsstationen.

Du skal selv være hjemme, når Peter kommer – og hvis du har valgt at købe med finansiering, vil vi bede dig om at have følgende klar:
- Foto ID (kørekort, pas e. lign.)
- Sygesikringsbevis

Du kan også selv afhente dit køb

Du kan spare gebyret til levering og installering, hvis du selv henter dit køb på et af vores tre lagre i Odense, Brøndby eller Hobro.

Hvis du selv vil hente dit køb, skal du bestille på telefon 88 88 88 88 og aftale med salgskonsulenten, hvor og hvornår du helst vil hente.

Lageradresser:


Rødovre
Krondalsvej 7
2610 Rødovre


Hobro
Tåsingevej 12B
9500 Hobro

 

Fredericia
Krogsagervej 50
7000 Fredericia

Luk

Betalingsformer

Hos L'EASY bestemmer du selv, hvordan du vil betale. Du kan vælge mellem:
- Kontant betaling, hvor du betaler hele beløbet på én gang.
- Finansiering, hvor du deler betalingen over en længere periode.
- Leje, hvor du kan returnere produktet, når du ikke længere har brug for det. Går produktet i stykker i lejeperioden, reparerer eller ombytter vi produktet uden merpris.

Kontant betaling

Du kan vælge at betale kontant – altså hele beløbet på én gang.
Vores kontantpriser er opgivet ekskl. levering og installation, men du betaler også et leverings- og installationsgebyr på kr. 195-1495. Hvis du køber flere produkter ad gangen, betaler du naturligvis kun ét gebyr - det dyreste - og sparer de øvrige.

Leje fra 6 mdr.

Du kan også leje produkter hos L'EASY, og hos os er den korteste lejeperiode kun 6 måneder. Det er dog ikke alle typer produkter, vi lejer ud. Se, om der er opgivet en lejepris på det produkt, du ønsker at leje, eller ring til os på 88 88 88 88 og hør nærmere. Lejepriser er inkl. levering og installation. Der kommer et oprettelsesgebyr oveni.

Luk

Fortrydelsesret

Hvis du skifter mening eller fortryder dit køb, har du altid 14 dages fortrydelsesret fra leveringstidspunktet. Du skal bare kontakte os, så afhenter vi produktet. Vi kræver blot, at produktet returneres i samme stand, som det blev leveret.

Hvis tilbehøret til lyd- eller billedoptagelser er taget i brug, kan det dog IKKE returneres. Der skal derfor betales et beløb, som dækker værdien af tilbehøret. Beløbet kan du få oplyst på telefon 88 88 88 88.

På mobiltelefoner og mobilabonnementer vil der i nogle tilfælde være andre regler i forbindelse med fortrydelsesret. Se betingelser i forbindelse med dit mobilabonnement eller mobiltelefon.

Spørgsmål til brugen af dit produkt?

Hvis du har spørgsmål til, hvordan du bruger dit produkt, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan også ringe direkte til vores leverandørers telefonsupport, hvor der sidder produktuddannede medarbejdere klar til at hjælpe dig.

Bemærk – du kan ikke fejlmelde dit produkt hos leverandørerne, men du kan få hjælp til brugen af produktet.

Du kan finde en liste over leverandørernes telefonsupport her.

Problemer med dit produkt?

Hvis du oplever fejl eller problemer med dit produkt, vil vi meget gerne hjælpe dig. Men bemærk - måske kan du spare både tid og penge ved at undersøge sagen først. Du kan f.eks. undersøge, om problemet er beskrevet i vores "Spørgsmål og svar" (link?) og prøve at løse problemet ved hjælp af vejledningen.
Hvis du ikke selv kan løse problemet, skal du selvfølgelig ringe og fejlmelde dit produkt hos os på telefon 88 88 88 88.

Det vil være en stor hjælp for vores servicemedarbejdere, hvis du ved: Hvad får fejlen til at opstå? (Bestemte tastetryk, programmer m.m.  Er fejlen konstant eller periodisk?

Vores serviceafdelings åbningstider:

Mandag - torsdag: 8 - 16
Fredag:  8 - 15

Luk

88 88 88 88

Skal vi ringe til dig? Bare skriv dine oplysninger her og angiv, hvornår det passer dig bedst.

kundeservice