88 88 88 88 - Vi sidder klar til at hjælpe

Bryllupsfesten - ultimativ guide til det perfekte bryllup på budget

For mange vil bryllupsfesten være en af de største begivenheder, man kan opleve sammen som par. Der vil typisk ligge mange måneders planlægning bag den helt perfekte bryllupsfest og spændingen stiger i takt med, at man nærmer sig datoen for bryllupsfesten. Men tiden op til selve bryllupsfesten kan også være stressende, da der er mange ting, der skal planlægges, og fordi det hele skal holdes inden for bryllupsbudgettet.

 

Her får du den ultimative guide til, hvordan du holder en perfekt bryllupsfest, der ikke sprænger dit budget. Det behøver nemlig hverken at koste jer en formue eller være en stressende tid.

 

I denne artikel kan du læse meget mere om:

 

- Hvad koster et bryllup?
- Bryllupsplanlægger
- Læg et bryllupsbudget
- Billigt band til bryllup
- Havebryllup
- Billig bryllupsmenu
- Lån til bryllup

Om Leasy

Hvad koster et bryllup?

 

Hvor mange penge, man ønsker at bruge på en bryllupsfest, er meget individuelt. Nogle sparer op længe eller låner penge, så de ikke skal gå for meget på kompromis med deres ønsker, mens andre fravælger elementer eller finder måder at spare på, så bryllupsbudgettet ikke løber løbsk.

 

Hos L’easy kan du nemt og trygt låne penge, så du kan få dine drømme opfyldt til bryllupsfesten. Du kan læse meget mere om mulighederne for lån her.

Danskere, der bliver gift for første gang, bruger i gennemsnit 52.606 kr. på deres bryllup. Det viser resultaterne af en undersøgelse foretaget af gallup. I statistikken herunder, kan du se, hvordan budgetterne fordeler sig.

 

Der er flest par, der budgetterer mellem 18.001-50.000 kr. på bryllupsfesten. Men hvordan sørger du for, at du ikke behøver at gå alt for meget på kompromis med et billigt bryllup, men i stedet får dine drømme opfyldt samtidig med, at du holder dig inden for et overskueligt bryllupsbudget?

 

Det hjælper vi dig med at blive klogere på i artiklen her, hvor vi har samlet en masse gode råd til, hvor og hvordan du sparer de helt rigtige steder, når det kommer til bryllupsfesten.

 

Bryllupsplanlægger

 

Det første, I bør tage stilling til, når I skal i gang med at planlægge bryllupsfesten, er om I selv vil stå for at planlægge den store dag, eller om I stedet vil undgå den stress, det kan skabe mellem jer som par ved at placere opgaven hos de professionelle – nemlig en bryllupsarrangør.

 

Men her vil de fleste stille sig selv spørgsmålet: Hvad koster en bryllupsarrangør? Og er det ikke kun noget, par benytter sig af, hvis de arrangerer en bryllupsfest til flere hundrede mennesker? De fleste bryllupsarrangører assisterer på timebasis, og derfor behøver bryllupsarrangøren ikke varetage alle poster.

 

Der vil muligvis være områder, som I som par gerne selv vil stå for at arrangerer, mens det kan være en fordel at uddelegere de mere kedelige eller komplicerede opgaver til en bryllupsarrangør, der har arbejdet professionelt med bryllupsplanlægning i mange år og derfor kender til alle processer.

 

Hvad koster en bryllupsarrangør?

 

Hvad en bryllupsarrangør vil koste jer, afhænger meget af jeres behov for sparring og rådgivning og så selvfølgelig selve bryllupsfestens størrelse og omfang.

 

Men som udgangspunkt vil I kunne regne med, at en bryllupsarrangør vil koste plus minus 1000 kr. på timebasis, mens en ”på-dagen-koordination” vil koste ca. 10.000 kr. En total planlægning af et bryllup koster typisk fra 20.000 kr., da det som sagt vil variere meget fra bryllupsfest til bryllupsfest.

 

For nogle kan der være en tryghed I at vide, at man har en bryllupsarrangør ved hånden, hvis bryllupsplanlægningen løber løbsk, og hvis I ønsker at spare, kan I nøjes med at få rådgivning på timebasis, så I har fundamentet på plads til den efterfølgende planlægning.

 

Læg jeres bryllupsbudget

 

Det kan være svært at lægge et realistisk og det helt rigtige bryllupsbudget, da man ikke altid på forhånd kan vide, hvad de forskellige elementer vil ende med at koste.

 

Der findes flere forskellige skabeloner online til bryllupsbudgettet, som I kan downloade helt gratis og bruge til at skabe et overblik over de mange forskellige udgifter, der vil være til bryllupsfesten.

 

Ved at estimere et bryllupsbudget, kan I skabe klarhed og overblik, og så er det også nemmere for jer at holde udgifterne nede, så I kan holde et billigt bryllup, der stadig lever op til alle jeres forventninger og drømme til den store dag.

 

Inden I går i gang med at lægge bryllupsbudgettet

 

For at vide, hvor mange penge I vil komme til at bruge på de forskellige elementer til bryllupsfesten, er der nogle generelle spørgsmål, I skal blive enige om:
- Hvor mange bryllupsgæster ønsker vi at invitere til bryllupsfesten?
- Hvor simpel eller ekstravagant ønsker vi, at bryllupsfesten skal være?
- Hvor vil vi gerne holde bryllupsfesten henne?

Når I er blevet enige om de større beslutninger til bryllupsfesten, kan I begynde at tage stilling til de enkelte poster i bryllupsbudgettet, som vi ridser op herunder:


Tøj mv.
- Forlovelsesringe
- Vielsesringe
- Brudekjole
- Slør
- Sko
- Smykker
- Strømpeholder
- Strømper
- Brudgommens jakkesæt
- Brudgommens sko

 

Gaver
- Gaver til og fra brud og brudgom
- Gave til brudepiger
- Gave til best man

 

Musik og underholdning
- Musikere til ceremoni
- Band/DJ til reception
- Evt. underholdning / andet

 

Reception
- Lokaler
- Borde og stole
- Mad og drikke
- Linned
- Kage
- Tjenere
- Personale mv.
- Dekorationer og pynt

 

Blomster
- Buketter
- Blomsterdekorationer
- Brystbuket
- Ceremoni
- Reception

 

Fotografering
- Formelle billeder
- Afslappende billeder
- Videooptagelser
- Fotoalbum

 

Brevpapir/udskrivning
- Invitationer
- Takkekort
- Personligt brevpapir
- Gæstebog
- Programmer
- Receptionsservietter
- Kalligrafi

 

Transport
- Transport til brud og brudgom
- Parkering
- Taxaer

 

Øvrige udgifter
- Gebyrer for kirke og afholdelsessted
- Bryllupsarrangør
- Øvelsesmiddag
- Forlovelsesfest
- Polterabend for bruden
- Polterabend for brudgommen
- Salonaftaler
- Brunch
- Hotelværelser

 

Billigt band til bryllup

 

Hvis I vælger at have et band til brylluppet, kan I næsten garantere, at I får skabt en helt særlig og unik stemning. Men hvad koster et band til brylluppet egentlig?

 

Det vil som de fleste andre poster variere meget alt efter, hvem I booker til at spille, men I kan sagtens booke et billigt band til brylluppet, der kan løfte stemningen gevaldigt. Der findes flere forskellige websites, der samler en lang række gode muligheder, når det kommer til at skulle vælge og booke et band til brylluppet.

 

På eventzonen.dk kan I nemt finde det band, der passer til jer, og derudover kan I sortere resultaterne efter hvilken prisklasse, I er på udkig efter. I kan sortere efter bands, der ligger i prisniveauet 0-3000 kr. og opefter. I kan også sortere resultaterne efter genre og geografi og på den måde finde det band, der passer til lige præcis jeres ønsker og behov.

 

I har mulighed for at høre lydklip eller se små videoklip af tidligere optrædener fra de enkelte bands og på den måde få en fornemmelse af, hvordan det vil opleves for jer og jeres gæster at få det specifikke band til at spille til bryllupsfesten.

 

Du kan finde oversigten over de mange bryllupsbands her: https://eventzonen.dk/bryllupsband

 

Havebryllup

 

Hvis I er på udkig efter idéer til at holde en billig bryllupsfest, så er lokalerne et af de mest væsentlige steder at spare.

 

En klassiker, når det kommer til bryllupslokations, har altid været og er fortsat havebrylluppet. Her kan du både spare penge og skræddersy udtrykket, så det bliver personligt og kommer til at passe helt perfekt til det, I ønsker.

 

Hvis I ønsker at leje et telt til brylluppet, er der mange forskellige løsninger på markedet, og I kan både gå efter de billigere eller mere luksuriøse løsninger.

 

Hvis I ønsker at leje et billigt telt til brylluppet, kan det sagtens lade sig gøre for ca. 5000 kr., og så vil der være plads til op til 100 gæster. Der findes dog også mere luksuriøse løsninger, der koster mere, men som også giver en mere unik oplevelse.

 

Billig bryllupsmenu

 

Bryllupsmenuen er et af de elementer, der påvirker det samlede bryllupsbudget mest. Her vil I virkelig kunne spare, hvis I finder en leverandør, der kan sammensætte den helt perfekte menu til et overskueligt budget.

 

I kan med fordel undersøge, hvilke cateringmuligheder der er I det område, hvor I ønsker at afholde bryllupsfesten. En god tommelfingerregel er at undersøge, hvilke anmeldelser cateringsfirmaet har fået, så I er sikre på, at I ikke skal gå på kompromis med kvalitet eller service.

 

Der er heller intet i vejen for selv at kaste sig over menuen, hvis man er ferm i køkkenet, og med hjælp fra familie og venner kan man sagtens selv sammensætte en dejlig menu til bryllupsfesten.

 

Det samme gør sig gældende, når det kommer til bryllupskagen. Her vil der muligvis også være en i familien eller i netværket, der kan bage en fantastisk kage, der både syner smukt og smager fantastisk.

 

Det vil i de fleste tilfælde være meget billigere at få et familiemedlem eller en bekendt til at hjælpe med at bage en overdådig bryllupskage.

 

Når I har fundet ud af, hvordan bryllupsmenuen skal sammensættes, kan I med fordel selv handle de drikkevarer, I får brug for på dagen. Hvis I holder til i det jyske, kræver det ikke mere end en smuttur til grænsen, hvor I kan handle ind og spare en hel del. Derudover kan det gøres i god tid, så I kan krydse den post af to do listen.

 

Lån til bryllup

 

Selvom I kan have gode intentioner om at spare så meget som muligt på jeres bryllupsfest, så kan udgifterne alligevel hurtigt løbe op.

 

Derudover kan det være, at I som udgangspunkt fra start tænkte, at I godt kunne spare bestemte udgifter væk, men at det alligevel ikke føles rigtig i maven, når det kommer til stykket.

 

Jeres bryllupsfest er helt unik, da I som udgangspunkt ikke får lov til at opleve dagen igen, og derfor vil der med garanti være mange, der ikke føler, at det kan betale sig at spare for meget på bryllupsfesten.

 

Der er heldigvis rig mulighed for at låne til bryllupsfesten, hvis I efter at have lagt bryllupsbudgettet kan regne sammen, at I enten ikke kan få alle de gæster med, som I ønsker, eller på anden vis ikke har råd til den fest, som I har drømt om.

 

Mange kommende brudepar låner penge til brylluppet, og hos L’easy tilbyder vi, at I nemt kan låne de penge, som I lige nu står og mangler for at kunne planlægge en helt igennem fantastisk bryllupsfest til jeres gæster og jer.

 

I bestemmer tilbagebetalingsperioden og kan selv skræddersy lånet, så I kun låner lige præcis det, som I står og mangler – om det så er til hele brylluppet eller til nogle af udgifterne.

 

Vi har hos L’easy lavet en nem beregner, der tydeligt viser, hvor meget I skal tilbagebetale om måneden alt efter lånt beløb og tilbagebetalingsperiode. Hvis I for eksempel låner 50.000 kr. i 120 måneder, vil det kun koste jer mellem 699 – 832 kr. om måneden.

 

Du kan selv prøve vores låneberegner og ansøge om et lån her

Velkommen til kundeservice

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du finde svar på de mest almindelige spørgsmål. Klik på den kategori, dit spørgsmål handler om.

Vi har åbent døgnet rundt

Det er helt enkelt at bestille hos L'EASY – bare ring til os på telefon 88 88 88 88 eller bestil direkte i webshoppen. 

Vores telefoner er åbne alle ugens 7 dage fra kl. 8 - 18 i hverdagene og 10 - 18 i weekender. Efter kl. 18 kan du lægge en besked, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vores webshop er åben døgnet rundt – så her kan du bestille, præcis når det passer dig!

Bestil på telefonen

Når du ringer 88 88 88 88, kan du vælge, hvilken afdeling du vil i kontakt med. Tryk 1, hvis du vil tale med en salgskonsulent.

Salgskonsulenten hjælper med at finde det produkt, der passer bedst til dig. Du kan bestille med det samme, og I aftaler også, hvornår Peter skal levere og installere dine varer.

Bestil i webshoppen

I vores webshop kan du stille og roligt finde de produkter, du søger. Bestil ved at trykke ”Læg i indkøbskurv” og følg vejledningen. Det er helt enkelt – og du kan hele tiden se, hvor langt du er i bestillingsprocessen.

Du har ikke købt noget, før du trykker ”Godkend” på sidste side i bestillingsprocessen. Du kan også altid slette de varer, du har lagt i din indkøbskurv.

Vi ekspederer som udgangspunkt din bestilling samme dag, vi modtager den. Når du bestiller i webshoppen, kontakter vi dig efterfølgende for at aftale, hvornår Peter skal levere og installere dine varer.

Vi leverer selvfølgelig hurtigst muligt, og sammen finder vi det tidspunkt, der passer dig bedst.

Vi leverer til alle brofaste områder i Danmark.

Luk

Hvornår passer det dig?

Uanset hvordan du bestiller og betaler - så aftaler vi et tidspunkt, hvor Peter leverer og installerer dine varer. Vi leverer hurtigst muligt, og sammen med dig finder vi den tid, der passer bedst.

Du betaler et leverings- og installationsgebyr på kr. 195-1495. Hvis du køber flere produkter ad gangen, betaler du naturligvis kun ét gebyr - det dyreste - og sparer de øvrige.

Vi leverer til alle brofaste områder i Danmark.

Vi leverer direkte hjem til dig

Du slipper for at tænke på hjemtransport – vi leverer direkte hjem til dig. 

Når Peter kommer, kører han varerne ind, pakker dem ud og installerer dem til bestående lovlige installationer. Peter tager emballagen med retur – og hvis du ønsker det, tager han også dit gamle produkt med, så du sparer en tur på genbrugsstationen.

Du skal selv være hjemme, når Peter kommer – og hvis du har valgt at købe med finansiering, vil vi bede dig om at have følgende klar:
- Foto ID (kørekort, pas e. lign.)
- Sygesikringsbevis

Du kan også selv afhente dit køb

Du kan spare gebyret til levering og installering, hvis du selv henter dit køb på et af vores tre lagre i Odense, Brøndby eller Hobro.

Hvis du selv vil hente dit køb, skal du bestille på telefon 88 88 88 88 og aftale med salgskonsulenten, hvor og hvornår du helst vil hente.

Lageradresser:


Rødovre
Krondalsvej 7
2610 Rødovre


Hobro
Tåsingevej 12B
9500 Hobro

 

Fredericia
Krogsagervej 50
7000 Fredericia

Luk

Betalingsformer

Hos L'EASY bestemmer du selv, hvordan du vil betale. Du kan vælge mellem:
- Kontant betaling, hvor du betaler hele beløbet på én gang.
- Finansiering, hvor du deler betalingen over en længere periode.
- Leje, hvor du kan returnere produktet, når du ikke længere har brug for det. Går produktet i stykker i lejeperioden, reparerer eller ombytter vi produktet uden merpris.

Kontant betaling

Du kan vælge at betale kontant – altså hele beløbet på én gang.
Vores kontantpriser er opgivet ekskl. levering og installation, men du betaler også et leverings- og installationsgebyr på kr. 195-1495. Hvis du køber flere produkter ad gangen, betaler du naturligvis kun ét gebyr - det dyreste - og sparer de øvrige.

Leje fra 6 mdr.

Du kan også leje produkter hos L'EASY, og hos os er den korteste lejeperiode kun 6 måneder. Det er dog ikke alle typer produkter, vi lejer ud. Se, om der er opgivet en lejepris på det produkt, du ønsker at leje, eller ring til os på 88 88 88 88 og hør nærmere. Lejepriser er inkl. levering og installation. Der kommer et oprettelsesgebyr oveni.

Luk

Fortrydelsesret

Hvis du skifter mening eller fortryder dit køb, har du altid 14 dages fortrydelsesret fra leveringstidspunktet. Du skal bare kontakte os, så afhenter vi produktet. Vi kræver blot, at produktet returneres i samme stand, som det blev leveret.

Hvis tilbehøret til lyd- eller billedoptagelser er taget i brug, kan det dog IKKE returneres. Der skal derfor betales et beløb, som dækker værdien af tilbehøret. Beløbet kan du få oplyst på telefon 88 88 88 88.

På mobiltelefoner og mobilabonnementer vil der i nogle tilfælde være andre regler i forbindelse med fortrydelsesret. Se betingelser i forbindelse med dit mobilabonnement eller mobiltelefon.

Spørgsmål til brugen af dit produkt?

Hvis du har spørgsmål til, hvordan du bruger dit produkt, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan også ringe direkte til vores leverandørers telefonsupport, hvor der sidder produktuddannede medarbejdere klar til at hjælpe dig.

Bemærk – du kan ikke fejlmelde dit produkt hos leverandørerne, men du kan få hjælp til brugen af produktet.

Du kan finde en liste over leverandørernes telefonsupport her.

Problemer med dit produkt?

Hvis du oplever fejl eller problemer med dit produkt, vil vi meget gerne hjælpe dig. Men bemærk - måske kan du spare både tid og penge ved at undersøge sagen først. Du kan f.eks. undersøge, om problemet er beskrevet i vores "Spørgsmål og svar" (link?) og prøve at løse problemet ved hjælp af vejledningen.
Hvis du ikke selv kan løse problemet, skal du selvfølgelig ringe og fejlmelde dit produkt hos os på telefon 88 88 88 88.

Det vil være en stor hjælp for vores servicemedarbejdere, hvis du ved: Hvad får fejlen til at opstå? (Bestemte tastetryk, programmer m.m.  Er fejlen konstant eller periodisk?

Vores serviceafdelings åbningstider:

Mandag - torsdag: 8 - 16
Fredag:  8 - 15

Luk

88 88 88 88

Skal vi ringe til dig? Bare skriv dine oplysninger her og angiv, hvornår det passer dig bedst.

kundeservice