88 88 88 88 - Vi sidder klar til at hjælpe

Billig ferie i Danmark – Guide til at holde den bedste ferie i 2022

 

Det behøver på ingen måde at være en kedelig fornøjelse at holde ferie inden for landegrænserne. Der findes nemlig mange spændende, sjove og aktive oplevelser, som du kan kaste dig over, hvis du planlægger at holde en billig ferie i Danmark. Det handler bare om at vide, hvilke muligheder der er. Vi har samlet nogle af vores bedste og billigste feriedestinationer og idéer, så du bedre kan danne dig et overblik over, hvordan du holder en billig ferie i Danmark.

 


Billig sommerferie i Danmark idéer


Når du skal planlægge din kommende ferie, hvor du ønsker at få mest muligt ud af feriedagene uden, at det sætter sig for dybt i økonomien, er det en god idé at samle nogle idéer ud fra, hvad du normalt godt kan lide at lave.

 

Nogle nyder bedst ferien med afslapning på en hvid sandstrand, mens andre har brug for at få pulsen op. Det kan også være, at du har et stort behov for at være kreativ, eller gerne vil bruge ferien på at få set nogle af de fantatsiske naturområder, der er rundt i Danmark.

 

Herunder kan du se forskellige idéer til, hvordan du holder en billig sommerferie i Danmark.

 

Feriesteder i Danmark – de fredede kyster


Danmark er speciel på den måde, at du aldrig skal særlig langt for at ramme kysten, da vi har lange kyststrækninger i Danmark. Derfor er det også oplagt at pakke strandtæppet og hoppe på cyklen eller tage bilen og køre til den nærmeste badestrand – eller prøve en helt ny.

Der er flere fredede kyster rundt i landet, og turisterne plejer at myldre til Danmark fra nær og fjerne for at opleve vores unikke kystlandskaber – og det er der god grund til. Det er en billig og dejlig måde at koble af og nyde naturen.

Herunder er en liste med 15 smukke og vilde kyster i Danmark:


1. Grenen
2. Vigsø Strand
3. Møns Klint
4. Ejby Ådal og Kystskrænterne
5. Fanø Kyst
6. Kysten mellem Lønstrup og Løkken
7. Røjle Klint
8. Rømøs Kyster
9. Amager Strandpark
10. Marienlyst Strand
11. Boderne Strand
12. Dueodde Strand
13. Enebærodde
14. Stevns Klint
15. Sjællands Odde


Sommerferie i Danmark for par


Hvis I er et par, der leder efter hyggelige oplevelser og minder, I kan få sammen i løbet af sommerferien, kan I med fordel besøge en af de mange små, gamle byer, der er rundt i landet.

 

De har ofte en helt særlig charme, og I kan bruge mange timer på at kigge på fredede bygninger, gå ture i de små gader og mærke den helt særlige stemning, der ofte er.

 

Charmerende Ribe og Fanø

Ribe er en af de byer, der har en helt særlig charme. I midtbyen finder du den store domkirke, og gaderne omkring opleves som en anden tid. Når I besøger Ribe, kan I jo tage et smut til Fanø, der ikke ligger langt fra Ribe, hvor der er en fantastisk natur og også en helt særlig charme fra de gamle bygninger.

 

Ebeltoft og Karlby og Sangstrup Klinter

Det samme gør sig gældende, hvis I tager til Ebeltoft, hvor midtbyen er bevaret med gamle bindingsværkshuse. Kører I 40 min nordpå kommer I til spidsen af Djursland, hvor I finder Karlby og Sangstrup Klinter, der består af en helt fantastisk 5 km lang strækning med 17 meter høje klinter.

 

Ø-hop i Det Sydfynske Øhav

Hvis I leder efter en unik oplevelse, I kan dele sammen som par, kan I besøge Det Sydfynske Øhav, hvor I bliver garanteret en unik ø-oplevelse med store købstadshavne og sejleroplevelser.

 

Cykelferie på Samsø
Tag din bedre halvdel under armen og besøg Samsø, hvor I nemt kan komme til og fra de mange landsbyer og se den fantastiske natur på cykel. Samsø er nemlig det helt perfekte sted til en cykelferie, så hvis I ikke har noget imod at få nogle kilometer i benene og opleve øen på en anerledes måde, så vil denne ferieform helt sikkert blive mindeværdig.

 
Gratis events


Der er en lang række gratis events rundt omkring i landet i løbet af ferie- og sommersæsonen, og vi har samlet et udpluk til dig her.

 

Gratis festivaler og musik
Hvert år holder mange af landets byer forskellige byfestivaler, som man helt gratis kan få lov at deltage i. Du kan for eksempel opleve Copenhagen Jazz Festival, der bliver afholdt over flere dage i København eller Maribo Jazz Festival.

 

Til begge festivaler vil du kunne opleve skøn musik og mærke den fantastiske stemning, når en lang række jazzmusikere spiller i løbet af dagtimerne og aftenerne.

 

Du vil også kunne opleve gratis musik i gaderne, når der bliver afholdt Aarhus Festuge, Skagen Festuge og Distortion.

 

Hvis du er til klassisk musik, kan du opleve Den Kongelige Opera til ”Opera i det fri” helt gratis. Det Kongelige Danske Musikkonservatprium tilbyder også flere gratis koncerter over sommeren.

 

Hold også øje med de lokale kirker, der ofte har musikalsk underholdning på programmet.

 

Gratis film
Det er en helt sælig oplevelse, når der bliver vist film under åben himmel i forbindelse med Zulu Sommerbio. Arrangementet bliver afholdt hvert år i juli/august måned, og det er ganske gratis.

 

Loppemarkeder

Hvis du godt kan lide en god handel eller blot ønsker at være mere klimabevidst i dine køb, kan du tage et smut forbi de mange loppemarkeder, du kan finde rundt i landet.

 

I København kan du besøge Veras Market, der har en række stande, hvor du kan være heldig at finde gode designervarer til billige penge, men du finder også løbende loppemarkeder i Den Grønne Kødby, på Bryggen eller ved Sortedamsøen i København.

 

Undersøg din by for at finde de bedste loppemarkeder og brug din weekend eller ferie på at finde unikke, billige og klimavenlige fund til din garderobe eller indretning i hjemmet.

 

Open mic stand-up comedy

Findes der en bedre måde at starte ferien på end at grine, så tårene triller? Rundt om i landet finder du flere open mic-arrangementer, hvor du helt gratis eller til næsten ingen penge kan komme ind og opleve stand-up comedy.

 

Det vil ofte være nye komikere, der optræder, men nogle gange kan du også være heldig at støde på etablerede, kendte komikere, der tester nyt materiale af. Så tag din ven, bror eller kæreste under armen og få et godt grin.

 

Sommerferie med tid til fordybelse

 

Hvis du normalt har en travl hverdag, og du derfor har et stort behov for at koble af i sommerferien, er der mange muligheder for netop det. Det kan være, at det er nu, du skal øve dig i at blive bedre til at koble af med meditation og yoga.

 

Der findes mange videoer på YouTube og apps, der er gratis, som du kan downloade til din smartphone. Pak en flaske vand, noget frugt og en god bog og bevæg dig ud et dejligt sted, hvor du kan høre bølgerne fra havet eller fuglefløjt fra træerne og få koblet af og renset ud i tankerne.

 

På den måde skaber du de bedste forudsætninger for at komme tilbage til hverdagen helt veludhvilet.

 

Her er en liste over 10 meditations-apps, der hjælper dig med at finde ro og balance:


• Mindfulness Appen
• Calm
• Insight Timer
• Nærvær
• STOP
• Headspace
• Portal: Escape Into Nature
• Simple Habit
• At leve mindfuldt
• Åben og rolig


Den kreative sommerferie


Flere byer rundt i landet har værksteder og fasiliteter til, at du kan komme ind og bruge nogle timer på at lave noget kreativt såsom kreamik, porcelæn, lertøj, stentøj og glas mm.

 

Det kan være en hyggelig og afslappende måde at bruge din fridag på i ferien, og særligt hvis verjret ikke er til at ligge på stranden med en god bog.

Hvis du tænker, at det kunne være en hyggelig aktivitet, kan du jo for eksempel dele oplevelsen med en god veninde, søster, mor eller datter. Du kan også sætte dig med en god podcast eller lydbog i ørene og fordybe dig i arbejdet.

 

Kultur og kunst i sommerferien


Kan du bruge timer på at gå rundt og se på gamle, historiske kunstværker eller opsigtsvækkende installationskunst?

 

Så skal du bruge dine feriedage på at besøge de mange forskellige kunsthaler og museer, der er placeret rundt i hele landet.

 

Du vil faktisk i mange tilfælde kunne komme gratis ind, da mange kunsthaler og museer har fri adgang i et bestemt tidsrum i løbet af en af ugens dage.

Derudover har de ofte medlemsklubber, du kan melde dig ind i, som giver dig fri adgang et helt år, eller giver dig mulighed for at tage en god ven eller et familiemedlem med gratis.

 

Her får du en liste over nogle af de museer i landet, der har gratis adgang på bestemte dage eller for børn og unge:


• Davids samling (Gratis alle dage de holder åbent)
• Frihedsmusset (Gratis entré for børn og unge under 18 år)
• Krigsmuseet (Gratis entré for børn og unge under 18 år)
• Thorvaldsens Museum (Gratis hver onsdag. Der er desuden altid gratis entré for børn og unge under 18 år, samt pensionister)
• Nationalmusset (Gratis entré for børn og unge under 18 år)
• Glyptoteket (Gratis hver tirsdag. Der er desuden altid gratis entré for børn og unge under 18 år)
• Design Museum Danmark (Gratis entré for børn og unge under 26 år, samt studerende og pensionister)
• Arbejdermuseet (Gratis alle dage de holder åbent, såfremt du er medlem af et udvalgt fagforbund)
• Tårnet på Christiansborg (Gratis alle dage)
• Nikolaj Kunsthal (Gratis hver onsdag. Der er desuden altid gratis entré for børn og unge under 18 år, samt pensionister)
• ARoS (Gratis entré for børn og unge under 18 år)
• Kunsthal NORD (Gratis entré for børn og unge under 18 år)


Aktiv ferie i Danmark


Hvis du godt kan lide at få pulsen op og mærke, at du lever, så er der mange forskellige aktiviteter, du kan få tiden til at gå med i sommerferien.

De fleste byer i landet kan tilbyde eventyrlystne at opleve klatring, windsurfing, standup paddle og bridgewalking. Derudover kan du også hoppe på en mountainbike og cykle i den flotte danske natur.

 

Hvis I er flere, og budgettet rækker til det, så kan I med fordel også lade konkurrencegenet få frit løb med en omgang paintball, lasergame, gokart eller skydebane.


Lån til ferie


Selvom der er mange muligheder for at holde en billig ferie i Danmark, så kommer vi ikke udenom, at der er langt flere muligheder for at holde en mindeværdig ferie, hvis der er luft i økonomien. Hvis budgettet ikke rækker til de store oplevelser og aktiviteter, kan du låne til ferieoplevelserne hos L’EASY.

 

Du bestemmer helt selv tilbagebetalingsperioden og kan selv skræddersy lånet, så du kun låner lige præcis det, som du står og mangler – om det så er til en tur på festival eller til en rejse ud i verden.

 

Vi har hos L’EASY lavet en nem beregner, der viser, hvor meget du skal tilbagebetale om måneden alt efter lånt beløb og tilbagebetalingsperiode. Hvis du for eksempel låner 10.000 kr. i 120 måneder, vil det koste dig ca. 167 kr. om måneden.

 

Du kan selv prøve vores låneberegner og ansøge om et lån her

Velkommen til kundeservice

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du finde svar på de mest almindelige spørgsmål. Klik på den kategori, dit spørgsmål handler om.

Vi har åbent døgnet rundt

Det er helt enkelt at bestille hos L'EASY – bare ring til os på telefon 88 88 88 88 eller bestil direkte i webshoppen. 

Vores telefoner er åbne alle ugens 7 dage fra kl. 8 - 18 i hverdagene og 10 - 18 i weekender. Efter kl. 18 kan du lægge en besked, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vores webshop er åben døgnet rundt – så her kan du bestille, præcis når det passer dig!

Bestil på telefonen

Når du ringer 88 88 88 88, kan du vælge, hvilken afdeling du vil i kontakt med. Tryk 1, hvis du vil tale med en salgskonsulent.

Salgskonsulenten hjælper med at finde det produkt, der passer bedst til dig. Du kan bestille med det samme, og I aftaler også, hvornår Peter skal levere og installere dine varer.

Bestil i webshoppen

I vores webshop kan du stille og roligt finde de produkter, du søger. Bestil ved at trykke ”Læg i indkøbskurv” og følg vejledningen. Det er helt enkelt – og du kan hele tiden se, hvor langt du er i bestillingsprocessen.

Du har ikke købt noget, før du trykker ”Godkend” på sidste side i bestillingsprocessen. Du kan også altid slette de varer, du har lagt i din indkøbskurv.

Vi ekspederer som udgangspunkt din bestilling samme dag, vi modtager den. Når du bestiller i webshoppen, kontakter vi dig efterfølgende for at aftale, hvornår Peter skal levere og installere dine varer.

Vi leverer selvfølgelig hurtigst muligt, og sammen finder vi det tidspunkt, der passer dig bedst.

Vi leverer til alle brofaste områder i Danmark.

Luk

Hvornår passer det dig?

Uanset hvordan du bestiller og betaler - så aftaler vi et tidspunkt, hvor Peter leverer og installerer dine varer. Vi leverer hurtigst muligt, og sammen med dig finder vi den tid, der passer bedst.

Du betaler et leverings- og installationsgebyr på kr. 195-1495. Hvis du køber flere produkter ad gangen, betaler du naturligvis kun ét gebyr - det dyreste - og sparer de øvrige.

Vi leverer til alle brofaste områder i Danmark.

Vi leverer direkte hjem til dig

Du slipper for at tænke på hjemtransport – vi leverer direkte hjem til dig. 

Når Peter kommer, kører han varerne ind, pakker dem ud og installerer dem til bestående lovlige installationer. Peter tager emballagen med retur – og hvis du ønsker det, tager han også dit gamle produkt med, så du sparer en tur på genbrugsstationen.

Du skal selv være hjemme, når Peter kommer – og hvis du har valgt at købe med finansiering, vil vi bede dig om at have følgende klar:
- Foto ID (kørekort, pas e. lign.)
- Sygesikringsbevis

Du kan også selv afhente dit køb

Du kan spare gebyret til levering og installering, hvis du selv henter dit køb på et af vores tre lagre i Odense, Brøndby eller Hobro.

Hvis du selv vil hente dit køb, skal du bestille på telefon 88 88 88 88 og aftale med salgskonsulenten, hvor og hvornår du helst vil hente.

Lageradresser:


Rødovre
Krondalsvej 7
2610 Rødovre


Hobro
Tåsingevej 12B
9500 Hobro

 

Fredericia
Krogsagervej 50
7000 Fredericia

Luk

Betalingsformer

Hos L'EASY bestemmer du selv, hvordan du vil betale. Du kan vælge mellem:
- Kontant betaling, hvor du betaler hele beløbet på én gang.
- Finansiering, hvor du deler betalingen over en længere periode.
- Leje, hvor du kan returnere produktet, når du ikke længere har brug for det. Går produktet i stykker i lejeperioden, reparerer eller ombytter vi produktet uden merpris.

Kontant betaling

Du kan vælge at betale kontant – altså hele beløbet på én gang.
Vores kontantpriser er opgivet ekskl. levering og installation, men du betaler også et leverings- og installationsgebyr på kr. 195-1495. Hvis du køber flere produkter ad gangen, betaler du naturligvis kun ét gebyr - det dyreste - og sparer de øvrige.

Leje fra 6 mdr.

Du kan også leje produkter hos L'EASY, og hos os er den korteste lejeperiode kun 6 måneder. Det er dog ikke alle typer produkter, vi lejer ud. Se, om der er opgivet en lejepris på det produkt, du ønsker at leje, eller ring til os på 88 88 88 88 og hør nærmere. Lejepriser er inkl. levering og installation. Der kommer et oprettelsesgebyr oveni.

Luk

Fortrydelsesret

Hvis du skifter mening eller fortryder dit køb, har du altid 14 dages fortrydelsesret fra leveringstidspunktet. Du skal bare kontakte os, så afhenter vi produktet. Vi kræver blot, at produktet returneres i samme stand, som det blev leveret.

Hvis tilbehøret til lyd- eller billedoptagelser er taget i brug, kan det dog IKKE returneres. Der skal derfor betales et beløb, som dækker værdien af tilbehøret. Beløbet kan du få oplyst på telefon 88 88 88 88.

På mobiltelefoner og mobilabonnementer vil der i nogle tilfælde være andre regler i forbindelse med fortrydelsesret. Se betingelser i forbindelse med dit mobilabonnement eller mobiltelefon.

Spørgsmål til brugen af dit produkt?

Hvis du har spørgsmål til, hvordan du bruger dit produkt, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan også ringe direkte til vores leverandørers telefonsupport, hvor der sidder produktuddannede medarbejdere klar til at hjælpe dig.

Bemærk – du kan ikke fejlmelde dit produkt hos leverandørerne, men du kan få hjælp til brugen af produktet.

Du kan finde en liste over leverandørernes telefonsupport her.

Problemer med dit produkt?

Hvis du oplever fejl eller problemer med dit produkt, vil vi meget gerne hjælpe dig. Men bemærk - måske kan du spare både tid og penge ved at undersøge sagen først. Du kan f.eks. undersøge, om problemet er beskrevet i vores "Spørgsmål og svar" (link?) og prøve at løse problemet ved hjælp af vejledningen.
Hvis du ikke selv kan løse problemet, skal du selvfølgelig ringe og fejlmelde dit produkt hos os på telefon 88 88 88 88.

Det vil være en stor hjælp for vores servicemedarbejdere, hvis du ved: Hvad får fejlen til at opstå? (Bestemte tastetryk, programmer m.m.  Er fejlen konstant eller periodisk?

Vores serviceafdelings åbningstider:

Mandag - torsdag: 8 - 16
Fredag:  8 - 15

Luk

88 88 88 88

Skal vi ringe til dig? Bare skriv dine oplysninger her og angiv, hvornår det passer dig bedst.

kundeservice